100% Wolf este o animație de văzut în familie

Freddy Lupin si familia sa nu sunt deloc oameni obsinuiti. Odata cu lasarea serii se transforma in varcolaci. In ziua in care implineste varsta de 14 ani, Freddy se pregateste intens pentru a se metamorfoza pentru prima data. Insa lucrurile nu decurg deloc conform planului deoarece iata-l transformat intr-un catel cu parul…roz.

Disperat, Freddy va fi nevoit sa isi arate adevarata valoare. In oras, da peste o multime de caini vagabonzi. Devine tinta sigura a hingherilor si obiectul unor experimente cel putin ciudate. Va trebui sa faca tot ce ii sta in putere pentru a-si salva noii prieteni.

100% Wolf are toate sansele de a se deosebi de restul filmelor animate vizionate pana in prezent. Realizat in imagini de sinteza, filmul, chiar daca asigura un nivel corect de fluiditate in ceea ce priveste scenele de actiune, da dovada de minusuri in ceea ce priveste atentia pentru detalii, mai ales in privinta prezentarii blanii animalelor, care seamana cu o peruca infricosatoare.

Este destul de rar sa vedem un film animat de origine australiana cum este 100% Wolf. In realitate, filmul este o adaptare a cartii pentru copii cu acelasi nume, scrisa de catre Jayne Lyons. Aceasta opera a fost aleasa cea mai buna carte pentru copii, recomandata, de catre parinti in 2009.

Freddy Lupin este personajul central al acestui film. Are doua personalitati, ziua este adolescent iar noaptea se transforma intr-un varcolac. Ceilalti protagonist pe care ii putem admira alaturi de el sunt Batty, Foxwell Cripp, Hotspur, Flashheart, Bruno, Hamish, Twichy si Mlle Mouton.

Chiar daca povestea este una deosebit de simpla, cu siguranta spectatorii vor aprecia culorile acestui film animat, umorul care se degaja, diferitele creaturi si acest “varcolac” atipic cu parul..roz.

Cu siguranta veti aprecia si melodiile de pe generic, extrem de animate. Este ideal pentru copiii cu varsta de peste cinci ani.

Lasă un răspuns