Blood Origin, noul The Witcher

In timp ce fanii asteapta cu nerabdare sezonul cu numarul 2 din The Witcher, un mini – serial este in pregatire. Iata deci care sunt primele detalii despre aceasta noua productie care vrea sa exploreze si mai mult universul imaginat de catre Andrzej  Sapkowski.

Fanii inraiti magie se pot linisti. Lumea fantastica inca mai da nastere unor noi productii. Daca spectatorii abia asteapta sosirea sezonului cu numarul 2 de la The Witcher, cu siguranta ca vor fi foarte incantati cand vor afla ca universul serialului inca mai are povesti de spus. Dar se mai si intreaba daca acest nou serial ii va incanta la fel de mult ca si fratele mai mare, unde joaca Henry Cavill..

Povestea sa. Conform sinopsisului divulgat de catre Netflix, Blood Origin se va derula cu 1200 de ani inainte de evenimentele din serialul original din The Witcher. Nu riscam deci sa ii intalnim si pe Geralt de Riv, Yennefer si Ciri. Platforma de streaming a mai precizat faptul ca mini- serialul va explora originile primului Vrajitor, dar si a Conjunctiei Sferelor. Dupa universul imaginat de Andrzej Sapkowski, ale carui carti au fost adaptate pe micul ecran, este vorba despre un eveniment obscur care a precipitat sosirea oamenilor si a monstrilor pe Continent si care a bulversat in mod durabil peisajele. Frisoane garantate deci.

Acest nou serial are sase episoade si este realizat de catre Declan de Barra, cel care a mai lucrat la The Originals sau la Iron Fist. Va purta casca de showrunner si de producator executiv.

Va colabora la serial cu Lauren Schmidt Hissrich caruia ii datoram si scenariul de la serialul original si care a lucrat si la The Umbrella Academy. 

Pentru a ramane cat mai fidel universului din cartile lui Andrzej Sapkowski, acesta va fi si consultant. 

In ceea ce priveste castingul, stim ca Jodie Turner Smith va fi Elie, o razboinica feroce cu vocea unei zeite, care si-a parasit clanul si postul de gardian al reginei pentru a deveni o muziciana nomada.

Lasă un răspuns