Cămașa de blugi – ghid de bună purtare

Cămașa de blugi este o piesă vestimentară clasică, indispensabilă din dressing. Este cea care îți pune toate ținutele în valoare cu stil și care se poartă în noul sezon atât la un total look cât și la cele mai elegante piese vestimentare. Iată câteva idei.

Cămașa de blugi a anilor 1950. Cămașa de blugi este cea care vine mereu cu o siluetă feminină și elegantă, indiferent de ținută. În total look, alături de o pereche de blugi cu talia înaltă sau cu o lungime 7/8, te va face să ai cea mai frumoasă alură retro șic. Piesele vestimentare cu un stil masculin – feminin alături de spiritul casual al denimului va da naștere unui look foarte sexy.

Cămașa din blugi pentru o alură folk. Cum stilul seventies este și în acest an foarte în vogă, poartă un total look compus din piese vestimentare din denim în jurul unui model de blugi evazați. Completează ținuta cu o capelină în nuanțe de portocaliu, de o vestă mai lungă și de pantofi cu platformă pentru cel mai frumos look folk și boem în același timp.

Cămașa de blugi alături de o fustă dreaptă. Nu știi cum să fii cea mai șic și cea mai femină alături de denim? Poartă o cămașă de blugi alături de o fustă dreaptă cu crăpătură și de o pereche de sandale nude pentru a fi cea mai frumoasă dar și cea mai trendy.

Cămașa de blugi într-o ținută ton pe ton. În noul sezon primăvară-vară 2016, cămașa de blugi în nuanțe de albastru închis arată minunat într-un total look loose alături de o pereche de blugi XXL în aceeași nuanță. Spiritul casual al ținutei arată minunat alături de stilul șic al denimului albastru închis. Completează ținuta cu cele mai frumoase sandale și vei ieși în evidență de fiecare dată.

Lasă un răspuns