Care sunt cele mai bune smartphone-uri sub 200 de euro

In 2019 este posibil sa achizitionezi un telefon inteligent sub 200 de euro. Unele din aceste modele ieftine prezinta unele caracteristici pana acum rezervate telefoanelor din gama premium. Pentru a-ti facilita alegerea am ales pentru tine cele mai bune propuneri sub 200 de euro.

Segmentul telefoanelor ieftine a castigat in maturitate si gasim in ziua de azi telefoane bune, echilibrate, care reusesc sa acopere o parte din nevoile si cerintele utilizatorilor. Concurenta dintre constructori a stimulat aceasta piata destul de disputata, cu numeroase referinte disponibile, mai mult sau mai putin reusite.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro. Strategia lui Xiaomi se invarte in jurul raportului calitate/pret iar Redmi Note 6 Pro este exemplul perfect in acest sens. Un smartphone coerent, succesorul ideal al lui Redmi Note 5, se multumeste sa faca ceea ce i se cere si face foarte bine acest lucru. Este echipat cu un ecran LCD IPS de 6,26 inci, foarte bine definit si luminos si ofera o experienta satisfacatoare datorita unui Snapdragon 636 si ofera o autonomie buna gratie bateriei de 4000 mAh.

Motorola Moto G6 Play. Moto G6 Play are o arma secreta, o baterie enorma de 4000 mAh. O capacitate maxi combinata cu un ecran de 5,7 inci (1440X720 pixeli) si un procesor nu foarte gurmand care ii confera lui G6 o autonomie exceptionala pentru acest segment de pret. In alte privinte, nu exista alte elemente care sa il distinga pe Moto G6 Play de alte telefoane din aceasta gama. Designul este unul conventional. Aparatul foto este unul cat se poate de onorabil. G6 este un smartphone coerent care va fi cu siguranta pe placul persoanelor pragmatice in cautare de smartphone solid, ieftin si extrem de autonom.

Xiaomi Mi A2. Dupa un Redmi Note 5 care a stiut sa se impuna fara probleme in segmentul telefoanelor inteligente sub 200 de euro, Xiamo a revenit cu Mi A2 in acelasi segment de pret. Acesta din urma se inspira destul de mult de la gloriosul sau verisor. Dar, la un pret atat de scazut nu ne putem astepta la foarte multe mai ales in ceea ce priveste aparatul foto dar este echipat cu un Snapdragon 660 si raportul calitate/pret este unul excelent.

Huawei P Smart (2019). Huawei mizeaza pe securitate odata cu acest telefon cu un design care ar flata orice utilizator. Designul se apropie de cel al modelelor Honor dar si e celelalte modele lansate pana in prezent de Huawei. Efectul ceramic de pe spate si calitatea pozelor sunt punctele principale care ii permit sa se distinga de restul telefoanelor de pe piata din acest segment. Ne aflam in fata unui produs bun, echilibrat si bine conceput in ciuda unor concesii in privinta performantelor si camerei foto.

Honor Play. Dorinta lui Honor este aceea de a propune un smartphone care sa raspunda nevoilor jucatorilor in special. Honor Play surprinde datorita performantelor sale, autonomiei frumoase si finisajelor impecabile. Honor a facut intr-adevar cateva concesii in ceea ce priveste aparatul foto dar este un telefon bun pentru acest segment de pret.

Lasă un răspuns