Cele mai bune aplicații pentru noul tău smartphone sau tabletă Android

Tocmai ti-ai achzitionat un nou smartphone sau o tableta Android si nu stii care sunt cele mai bune aplicatii de instalat? Iata o selectie a celor mai bune aplicatii Android, de descarcat de urgenta.

Pe Google Play Store (si alternativele sale) putem gasi milioane de aplicatii de tot genul, unele inutile si altele extrem de practice. Uneori ne este greu sa le alegem pe cele mai utile, pe cele care nu ne vor ocupa degeaba spatiul. De aceea, in cele ce urmeaza vei regasi o lista cu cele mai bune aplicatii pentru un smartphone sau o tableta Android.

Pentru poze
Faci poze, le trimiti, le editezi…Google Photo este aplicatia ideala, indispensabila datorita capacitatii sale de salvare a tuturor pozelor efectuate in mod gratuit, oferind si unelte pentru retusare usor de folosit de oricine. Va recomandam si PhotoScan. Amintirile de familie, din scoala sau din copilarie sunt scanate in doar cateva secunde, reincadrate si imbunatatite in mod automat. Nu o vei folosi zilnic insa ii poti multumi pentru ajutorul oferit atunci cand ai nevoie.

Cu Snapseed ai posibilitatea de a realiza retusurile necesare, precise si variate.

Pentru muzica
Pentru muzica, iti recomandam cu caldura sa incerci Youtube Music, acum preinstalata pe aproape toate telefoanele inteligente Android. Si asta din mai multe motive : ti se ofera cu fiecare telefon nou o luna pana la trei luni de abonament, la un pret special ceea ce nu este deloc de neglijat. YouTube beneficiaza de o biblioteca enorma. Pentru cativa euro in plus, ai posibilitatea de a beneficia de YouTube Premium si scapi astfel de spoturile publicitare.

Daca esti in cautarea unui cititor de muzica simplu pentru noul tau smartphone atunci poti opta pentru Vinyl Music Player, o alternativa gratuita si open source. Pentru a afisa versurile melodiilor tale preferate, cel mai bine este sa alegi QuickLyric, campion in acest sector, o aplicatie dezvoltata in Belgia. Bineinteles, nu avem cum sa nu recomandam si Spotify, cel mai popular serviciu de streaming.

Pentru seriale si filme
Netflix, Amazon Prime Video sau Disney+ nu mai au nevoie de prezentare. Daca vrei sa urmaresti serialele difuzate de HBO atunci ai nevoie de un serviciu OCS. Cea mai buna modalitate de a accesa acest serviciu este sa instalezi aplicatia Molotov care iti permite in egala masura sa profiti in direct de canalele TNT si de alte servicii.

Pentru jocuri
Exista o multime de jocuri bune pe Android. Cele mai bune pentru Android sunt Call of Duty : Mobile, Card Thief sau Monument Valley 2 pe care le poti descarca direct de pe Play Store.

Pentru Cloud Gaming
Daca esti mai degraba un adept al jocurilor pe PC sau consola, atunci iti poti indreapta atentia inspre serviciile de cloud gaming precum Google Stadia. De la jumatatea lunii septembrie poti profita de xCloud, un model pus la punct de Xbox pentru jucatori de pe smartphone profitand de puterea mai multor servere Microsoft. Pentru asta, va trebui sa te abonezi la Xbox Game Pass Ultimate.

Lasă un răspuns