Cele mai bune destinații pentru femeile care călătoresc singure

Iti doresti de mai multa vreme sa explorezi lumea de una singura? Iata cateva sugestii de destinatii ideale pentru o femeie care calatoreste singura.

Costa Rica. Una din cele mai bune destinatii pentru femeile care calatoresc singure este Costa Rica. Aici, oamenii sunt primitori si caldurosi, conditiile meteo ofera un melanj frumos de calm si de haos, intre soare si furtuni tropicale. De ce este aceasta destinatie recomandata femeilor care calatoresc singure? Un singur cuvant ca raspuns – varietate. Poti vizita atat locuri turistice aglomerate cat si locuri mai putin frecventate.

Mont Koya, Japonia. Nu poti face o calatorie in Japonia fara sa vizitezi cateva orase emblematice. Trebuie sa adaugi neaparat pe lista Mont Koya. Situat intre Osaka si Kyoto, la doar cinci ore de Tokyo, acest sit este unul magnific si ofera o experienta de neuitat celor care vin aici. Aici, turistii isi pot petrece o noapte intr-un templu budist si sa experimenteze o serie de ritualuri traditionale japoneze. Calugarii te vor servi cu mancare vegetariana si cu sake in camera ta. Daca iti doresti cu adevarat sa te conectezi cu tine insati acesta este locul perfect pentru a face acest lucru.

Toscana, Italia. Daca, in loc sa vizezi cu ochii deschisi urmarind filmul Eat, Pray, Love ai vizita aceasta tara cu adevarat ? Porneste in aventura in Toscana. Este unul din cele mai frumoase locuri din Italia care iti promite o evaziune totala. In orasele mici din Toscana exista o multime de magazine mici, restaurante si posibilitatea de a degusta vinuri.

Mykonos, Grecia. Gandeste-te la apa de culoare azur a Marii Egee si la una din cele mai frumoase destinatii in care o poti adimira, Mykonos, Grecia. Grecia este una din destinatiile recomandate pentru femeile care calatoresc singure. Mykonos este cunoscut pentru viata sa de noapte si pentru plajele sale demne de Instagram. Pe langa peisajele superbe, vei adora sa savurezi un pahar cu vin sub stele si sa savurezi un peste proaspat delicios. O escapada pe care nu o vei uita prea curand.

Elvetia. Chiar daca o calatorie in Elvetia este destul de scumpa, cu siguranta nu vei fi dezamagita de aceasta tara. Este foarte usor sa te deplasezi dintr-un loc in altul, in orase si in regiunile rurale gratie unui sistem de transport extrem de accesibil oricui. Trenul te transporta fara probleme de-a lungul intregii tari si iti permite sa vizitezi toate regiunile din Elvetia. De neuitat.

Irlanda. Deoarece aceasta tara este reputata pentru faptul ca primeste cu caldura femeile care calatoresc singure, nu ar avea cum sa lipseasca din lista noastra. Drept urmare, Irlanda este un must pentru cele care calatoresc singure si care viseaza la o calatorie presarata de aventuri. Fie ca alegi o regiune metropolitana precum Dublin sau o regiune mai putin cunoscuta, ia totul drept o provocare si ramai deschisa tuturor posibilitatilor care ti se deschid in cale. Irlanda este un excelent punct de plecare pentru orice calatoare novice care isi doreste sa calatoreasca din America de Nord din cauza absentei barierei lingvistice (pentru cele care vorbesc limba engleza bineinteles).

Lasă un răspuns