Cele mai bune încărcătoare fără fir

Descopera in cele ce urmeaza cele mai bune incarcatoare fara fir pentru iPhone si Android.

Lansate in 2012, incarcatoarele fara fir revin in forta in ultima perioada odata cu lansarea telefoanelor inteligente iPhone 8 si iPhone X. Numeroase sunt telefoanele care integreaza aceasta tehnologie cunoscuta sub numele de Qi (energie in chineza) si pe piata exista deja o multime de astfel de incarcatoare fara fir.

Inainte de a achizitiona un incarcator fara fir trebuie sa te asiguri de faptul ca smartphone-ul pe care il detii este compatibil cu aceasta tehnologie si ca incarcatorul Qi functioneaza cu Android sau cu iPhone.

Spre exemplu, un iPhone 8 sau un iPhone X necesita un incarcator de 7,5 W. De notat este faptul ca unele incarcatoare fara fir merg pana la 15W.

Incarcator rapid fara fir BlitzWolf BW-FWC2. Incarcatorul BlitzWolf BW-FWC2 este un incarcator fara fir pliabil la 50 de grade al carui putere variaza intre 7,5 W si 10W. Telefonul se poate pozitiona atat pe orizonatala cat si pe verticala, ceea ce este extrem de practic in momentul vzionarii filmelor si serialelor. Este echipat cu un LED care, atunci cand este albastru, indica faptul ca incarca. Daca nu lumineaza, daca becul este stins, acest lucru inseamna ca telefonul este complet incarcat. Daca LED-ul palpaie acest lucru inseamna ca incarcarea este anormala. De apreciat este faptul ca nu necesita inlaturarea carcasei telefonului pentru a fi incarcat precum si rapiditatea cu care incarca. Spre exemplu, un iPhone XS poate fi reincarcat la 60% intr-o ora si jumatate. Un produs bun la un pret mai mult decat accesibil.

Dodocool, incarcator rapid fara fir
Pe langa faptul ca este de 1,5 ori mai rapid decat un incarcator fara fir standard, Dodocool este in egala masura unul din cele mai ieftine din aceasta selectie. Designul sau patrat cu margini rotunjite arboreaza o suprafata mata si aderenta, cu o forma in C din cauciuc pentru o mentinere solida a telefonului. Incarcarea incepe din momentul in care plasezi telefonul deasupra, LED-ul va indica faptul ca incarca. Functioneaza si daca lasi carcasa telefonului pe telefon insa, pentru o utilizare optima, se recomanda indepartarea acesteia. Cu o greutate de 69 de grame si o grosime de doar 10mm, acest incarcator fara fir rapid este un companion ideal de calatorie.

Aukey Graphite 10W Fast Charger. Rapid si extrem de accesibil ca pret (sub 20 de euro pe Amazon), acest incarcator fara fir Aukey de 10 W dispune de un finisaj frumos, de culoare negru mat si de un contur argintiu. Este ultra-compact, masoara 87X87X12 mm si nu cantareste decat 128g. Un mic situat deasupra iti permite sa afli daca functioneaza. Dca este verde, atunci inseamna ca totul merge ca pe roate. Are patru picioare micute din cauciuc dedesubt menite sa isi pastreze stabilitatea si are un cablu USB Type C de un metru care se conecteaza discret in partea din spate. Toate produsele Aukey vin cu o garantie de 24 de luni ceea ce ne ofera o anumita liniste ca produsul este rezistent in timp.

Lasă un răspuns