Cele mai bune tablete ale anului

Ce tableta sa cumperi anul acesta, care este cel mai bun raport calitate/pret, cea mai buna tableta care sa corespunsa nevoilor si cerintelor tale? Iata o selectie a celor mai bune tablete ale momentului, a celor care au reusit sa ne atraga atentia.

Apple iPad Pro (2018). Faimoasa tableta de la Apple s-a inspirat pentru acest model de la iPhone X reducand in mod considerabil dimensiunea marginilor…fara sa fie totusi borderless ca si unele smartphone-uri de pe piata. La fel ca in anii precedenti, tableta Apple iPad Pro va fi insotita de un Apple Pencil si o tastatura. Apple iPad Pro este una din cele mai bune tablete ale momentului.

Samsung Galaxy Tab S4. Odata cu Galaxy Tab S4, Samsung nu schimba in profunzime reteta tabletelor sale. Anul acesta, firma coreeana si-a concentrat noutatile pe partea de productivitate. Acest lucru se traduce prin adaugarea unei tastaturi, in plus fata de un pencil dar si prin sosirea modului DeX. La fel ca in cazul telefoanelor inteligente ale marcii, acesta permite transformarea obiectului intr-un laptop de birou gratie unei interfete personalizate care permite afisarea mai multor ferestre. Se regasesc evident ultimele carcateristici oferite de Samsung in materie de tableta printre care un procesor performant Made in Samsung si se pastreaza ecranul superb AMOLED de 10,5 inci.

Amazon Fire HD 8 (2018). Aceasta versiune din 2018 vine cu o serie de imbunatatiri in comparatie cu predecesorii sai precum o mai buna camera frontala, acum capabila sa filmeze in 720p si un slot micro SD pentru o stocare interna extinsa. Cea mai mare schimbare consta in suportul Alexa, insa aceasta functie nu este inca valabila pentru Europa. In ciuda acestui lucru, Amazon Fire HD 8 ramane una din cele mai bune tablete in ceea ce priveste raportul calitate/pret.

Apple iPad. Apple iPad este o surpriza placuta pentru multi dintre noi. Asta deoarece este o tableta care stie sa se plieze pe nevoile si cerintele utilizatorilor. Vine cu un pret competitiv, incepand cu 409 euro pentru modelul de 32 GB ROM WiFI. Este una din cele mai abordabile tablete de pe piata. Este ideala pentru cei care vor sa incerce aceasta marca sau pentru cei care vor sa isi schimbe tableta. Performantele sunt evidente. Ecranul este luminos, mult mai luminos decat in cazul generatiei precedente.

Huawei Media Pad M5 10. O optiune atractiva pentru cei care isi doresc o tableta Android buna insa nu exagerat de scumpa. Exista si versiunea Pro putin mai scumpa dar vine in plus doar cu compatibilitatea cu stiloul digital, util pentru scris sau pentru desene. Este echipata cu procesorul HiSilicon Kirin 960, un procesor mai vechi prezent si pe telefoanele marcii precum Mate 9 sau P10, insa suficient de puternic pentru actualele cerinte. Are o memorie de 4GB, stocare interna extensibila de 32, 64 sau 128 GB si o baterie destul de buna, de 7500 mAh. Din dotari mai amintim 4G, doua camere foto de 13 si de 8MP si un senzor pentru amprente care simplifica autentificarea.

Lasă un răspuns