Cele mai hot modele de blugi pentru primăvara-vară

Blugi evazați, baggy, slim, în nuanțe închise, prespălați, cu talie înaltă… blugii au o mulțime de culori, croieli și detalii minunate în noul sezon unele mai seducătoare ca celelalte. Ai nevoie de inspirație pentru a alege cele mai frumoase modele? Iată câteva sfaturi.

Blugii cu talie înaltă. Nimic nu se compară cu blugii cu talie înaltă atunci când vine vorba despre a sublima silueta și talia. Cei mai frumoși sunt însă blugii cu talie înaltă și evazați în partea de jos pentru un look perfect retro și boem.

Blugii baggy. Dacă vrei să obții un look șic, elegant și rock and roll în același timp, poartă blugii baggy alături de o cămașă albă și de o pereche de pantofi în nuanțe de roșu. Cel mai frumos amestec de stiluri și cel mai frumos model de blugi pentru primăvară.

Fusta tip pantalon din blugi. Iată o altă tendință foarte în vogă pentru sezonul primăvară-vară 2016 atunci când vorbim despre planeta denim. Este vorba de fusta tip pantalon, originală, ideală pentru a te remarca.

Blugii evazați. Blugii evazați în nuanțe deschise sunt cea mai bună idee pentru noul sezon. Arată minunat alături de o geacă de blugi și cu franjuri în partea de jos pentru un minunat look rock.

Blugii în nuanțe de gri deschis. Jeanșii slim în nuanțe de gri deschis sunt cei care te vor pune cel mai bine în valoare. Vor arăta cel mai bine alături de o bluză albă din dantelă și de o pereche de sandale tip gladiator.

Blugii rock and roll. Blugii în nuanțe de roșu cu fermoare în loc de buzunar sunt foarte rock and roll și trendy. Poți obține un look rock atunci când îi porți alături de piele sau mai cuminte dacă îi porți cu un top cu flori sau alte motive frumoase.

Lasă un răspuns