Dacă ești fan Supernatural, vei adora aceste seriale

In curand, serialul Supernatural, se va incheia. Asta nu inseamna insa, ca unii fani trebuie sa intre in panica. Iata alte cateva seriale care s-ar putea sa le fie pe plac daca sunt cei mai inraiti fani ai fratilor Winchester.

Fanii stiu deja de ceva vreme ca sezonul cu numarul 15 de la serialul Supernatural, va fi si ultimul. Si o parte din el a fost difuzat deja pe CW. Deci mai raman doar cateva episoade pentru fani. Dar mai exista o alternativa- cateva seriale in acelasi gen, pentru ca ramas bun-ul sa fie mai usor de suportat.

Bestii supranaturale, aventuri incredibile, tensiuni si un strop de iubire… iata cateva lucruri care vor fi cu siguranta pe placul tau.

Wynonna Earp. Daca iti plac demonii si ei sunt cei care iti vor lipsi cel mai mult, iata un serial care iti va fi pe plac, cu siguranta. Wynonna Earp, te va duce in universul sau, in orasul sau natal, care pare sa aiba un nume predestinat- Purgatoriul. Cei din familia Earp sunt o adevarata legenda pe aceste pamanturi, datorita faptului ca au un real talent de a scapa de cei care sunt bad guys. Dar odata cu aparitia Wynonnei, totul ia o intorsatura demoniaca.

Warehouse 13. Un episod, un obiect ciudat si o ancheta. Sunt lucrurile pe care ti le promite acest serial. Totul asezonat cu o buna doza de umor si cu personaje care te prind din prima clipa. Daca iti place deci fictiunea amestecata cu povestile reale, a venit momentul sa descoperi agentii care cauta cele mai nebune artefacte din lume.

Lost Girl. Demoni, succubus, o poveste de iubire frumoasa, dar tragica in acelasi timp dintre doua femei si alte creaturi imaginare sunt cele care populeaza universul acestui serial. Iar Bo este personajul care te va ajuta sa navighezi pe aceste pamanturi necunoscute.

Stranger Things. Este un serial care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Stranger Things este mica comoara Netflix care te va face sa intri in universul paranormal si supranatural. Si daca esti fan al anilor ’80 si al unui vibe old school, il vei adora cu siguranta. Deci dupa ce te-ai delectat 15 sezoane cu Supernatural, trebuie neaparat sa descoperi si aventurile lui Eleven, Mike si compania.

Fringe. Mai trebuie oare sa iti prezentam acest serial? Este un serial foarte bogat in creaturi ciudate dotate cu puteri si universuri alternative. Trebuie deci neaparat sa ii urmaresti pe Olivia Dunham, Peter si Walter Bishop si intreaga banda care incep sa rezolve cateva anchete. Frisoane reci pe sira spinarii garantat.

Lucifer. Iti dai seama si dupa nume ca Lucifer este un serial ideal pentru cei care adora Supernatural. Serialul, bazat pe seriile de comic books The Sandman, urmareste aventurile lui Lucifer Morningstar, un Lucifer care a abandonat iadul pentru a fi printre oameni. Va avea propriul sau club aici si devine un consultant pentru LAPD.

Once Upon A Time. Este un serial bazat pe personaje Disney, pe folclor si pe basme. Toate sezoanele sunt disponibile pe Netflix deci poti pregati popcornul pentru binge watch.

Lasă un răspuns