Filme noi pe Netflix în luna Ianuarie

Nici in anul 2018, Netflix nu isi dezamageste publicul, pregatind trei filme online noi pe care iubitorii de cinematografie le pot urmari inca din luna ianuarie. Suspans, actiune, umor si emotie – acestea sunt elementele cheie pe care le vor trai cei care asteapta deja cu sufletul la gura aparitia urmatoarelor pelicule:

The Polka King
Primul din seria cu filme 2018 online pe care Netflix l-a pregatit este „The Polka King”. Este vorba despre o comedie scrisa si regizata de Maya Forbes si Wallace Wolodarsky, care aduce in prim plan viata reala a liderului polonez – american al unei trupe de polka, Jan Lewan. Acesta a fost inchis in 2004, din cauza unei scheme de tip Ponzi, dupa ce in timp a gasit numeroase moduri ingenioase de a produce si mai multi bani. La fiecare aparitie televizata, Jan Lewan isi surprinde fanii cu ideile sale interesante!

In rolurile principale, iubitorii de cinematografie ii vor regasi pe faimosul Jack Black, pe Jenny Slate, Jason Swartzman, dar si pe Jacki Weaver. Premiera filmului a avut in 2017, la Festivalul Sundance.

The Polka King se bazeaza pe un documentar din 2009, despre Lewan – „The Man Who Would Be Polka King” -, regizat de Joshua Brown si John Mikulak si va starni hohote de ras, continand insa un sambure de adevar.

The Open House
Lista cu filme online subtitrate Watchseries.ninja continua cu „The Open House”, care ii are in rolul principal pe Dylan Minnette si Piercey Dalton. Productia de tip horror-thriller urmareste povestea unui tanar care se muta in casa unor rude, impreuna cu mama sa, iar aici, amandoi au parte de o experienta terifianta. Cei doi au de-a face cu forte necunoscute care ii bantuie la fiecare pas, indiferent daca este zi sau noapte.

Vor reusi sa supravietuiasca fantomelor? Le vor sari vecinii in ajutor sau, dimpotriva, le vor pune si mai mult bete in roate in incercarea de a afla ce se intampla cu adevarat? Raspunsurile la aceste intrebari le vor primi doar cei care vor urmari acest horror-thriller capabil sa te tina in suspans pana in ultima secunda!

A Futile and Stupid Gesture
„A futile and stupid Gesture” este o comedie bazata pe biografia din cartea lui Josh Karp cu acelasi nume. Pelicula este regizata de David Wain, iar scenariul a fost scris de catre Michael Colton, impreuna cu John Aboud. Premiera internationala va avea loc la Festivalul Sundance din ianuarie 2018, Netflix urmand sa puna productia la dispozitia celor care o asteapta pe 26 ianuarie.

Actiunea se deruleaza in New York-ul anului 1970 si urmareste povestea lui Doug Kenney, co-fondatorul unui imperiu al comediei, un personaj spumos, plin de idei interesante, dar care, de cele mai multe ori, sfarsesc prin a fi un dezastru. Personajele principale sunt Will Forte, Domhnall Gleeson si Martin Mull.

Cei care se vor bucura de aceasta productie vor rade, cu siguranta, cu lacrimi, descoperind cum incearca Doug sa ajunga in topuri. Va reusi sau nu? Ramane de vazut!

In concluzie, orice pasionat de cinematografie se poate bucura de mai mult timp impreuna cu cei dragi, urmarind un film bun, care provoaca, intriga sau starneste reale crize de ras! Anul acesta, Netflix le promite numai surprize interesante iubitorilor de cinematografie. Toate productiile sunt disponibile online, la o calitate superioara.

Lasă un răspuns