In The Earth: un trailer terifiant pentru filmul lui Ben Wheatley

Deja tremuram…

Neon a dezvaluit primul trailer pentru In The Earth, noul film al lui Ben Wheatley. Primele imagini ale filmului ne dezvaluie personaje care se aventureaza intr-o padure cu puteri misterioase. Imagini de-a dreptul terifiante…
O poveste terifianta in inima padurii…

Ben Wheatly isi va dezvalui in curand primul film, In the Earth. Cineastul eclectic cu titluri precum High Rise la activ sau mai recentul Rebecca continua cu explorarea diferitelor genuri. De aceasta data ne propune un film apartinand genului horror. Nu este primul sau film din acest registru deoarece este cunoscut datorita lung-metrajelor din genul horror psihologice precum Kill List sau English Revolution. Insa, In The Earth promite sa fie un film care promite veritabile momente de teroare.

Intriga ne duce intr-o lume invadata de un nou virus. In timp ce oamenii de stiinta din intreaga lume cauta un vaccin, unul din ei se aventureaza in padure pentru un simplu control de echipament. Insotit de un paznic, se afunda din ce in ce mai tare in padure. Cei doi barbati isi dau rapid seama ca padurea pare sa prinda viata. Si ca o forta malefica ar putea sa ii inghita in aceasta obscuritate.

Insusi Ben Wheatley a scris scenariul acestui film. Joel Fry a fost ales pentru a interpreta rolul principal. Schimbare totala de registru pentru actor deoarece acesta din urma este obisnuit sa joace in comedii. Unul din cele mai cunoscute filme in care a jucat este Yesterday.

Un trailer infricosator
Neon tocmai a postat online primul trailer pentru filmul In The Earth. Primele imagini ne promit un film intunecat, populat de creaturi terifiante si momemte de surpriza demne de cele mai bune filme horror. Lansarea filmului va avea loc pe data de 23 aprilie. Dupa acest film, Ben Wheatley va schimba din nou registrul, urmeaza sa lanseze partea a doua a filmului The Meg.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?