Serialul The Boys – merită sau nu să te uiți la el?

Amazon Prime Video tocmai a lansat online sezonul 1 din The Boys, primul sau serial cu supereroi… care ii “dinamiteaza” pe supereroi. Cu siguranta ca va fi un succes al verii 2019. Iti vom spune in acest articol de ce merita sa te uiti la acest serial, care a fost reinnoit deja pentru sezonul 2.

Un lucru e sigur. Anul 2019 este unul foarte bogat in seriale. Dupa sezonul 3 din « stranger Things », sezonul 3 din “La Casa de Papel” sau ultimul sezonul din « Orange is The New Black » apare si noul serial « The Boys ».

Deci daca visezi la un serial cu totul diferit, suprinzator, radical si WTF, « The Boys » este cea mai buna alegere pentru tine. Sau daca te-ai saturat de seriale cu supereroi care salveaza lumea, iar este serialul ideal pentru tine. Si daca mai vrei inca seriale cu supereroi, il poti alege fara urma de indoiala pe acesta.

Esentialul pe scurt:
Creat de catre: Evan Goldberg, Eric Kripke, Seth Rogen dupa comicurile create de Garth Ennis.
Cu: Chace Crawford, Karl Urban, Jack Quaid, Simon Pegg, Anthony Starr.
Format: 8 episoade de 60 de minute.

Intr-o lume fictiva, in care supereroii s-au lasat corupti de celebritate si de glorie si unde au inceput sa isi dezvaluie putin cate putin din latura lor sumbra, o echipa de justitiari, care se numeste « The Boys », decide sa treaca la actiune si sa inlature acesti supereroi, alatdata foarte apreciati de toata lumea.

Imagineaza-ti un serial in care supereroii sunt cam ratati si au un comportament de rahat. Este si cazul supereroilor de aici, care s-au saturat sa salveze planeta, dar care au un ego mai mare decat rock starurile. Au un comportament atat de urat incat devin tinta gastii « The Boys » care sunt gata sa le puna in valoare adevarata lor natura.

Un serial adaptat dupa seria de comic books a lui Garth Ennis, « The Boys » este un serial anti-Marvel prin excelenta. Serialul se amuza episod dupa episod, distrugand codurile filmelor sau serialelor cu supereroi clasici, intr-o maniera total suprinzatoare si ireverentioasa.

Fanii lui Chace Crawford, vechiul Nate Archibald din « Gosspi Girl », vor fi suprinsi cu siguranta. Gata cu gagiul frumos cu inima tandra. Aici, intepreteaza rolul lui « The Deep », un verisor al lui Aquaman, care nu ezita sa abuzeze de statutul sau de vedeta pentru a profita de fanii sai fete sau femei. Cu personajele sale originale si decadente, « The Boys » ridica unele semne de intrebare cu privire la miturile cu supereroi si derivatele lor in societatea noastra 2.0.

Dupa ce te vei uita la acest serial, nu vei mai privi supereroii cu aceeasi ochi. Este cea mai buna alternativa la serialele cu supereroi, care merita 100%.

Lasă un răspuns