The Tomorrow War: Chris Pratt înfruntă extratereștri în primul teaser

Umanitatea este din nou amenintata de extraterestri in The Tomorrow War. Un film science-fiction cu Chris Pratt in rolurile principale, un film pe care Amazon se bazeaza enorm. Un prim teaser tocmai a fost dezvaluit.

The Tomorrow War: un blockbuster science-fiction pentru Amazon

In razboiul in care s-au lansat in ultima perioada serviciile de streaming, scoatarea cecului pentru a cumpara exclusivitatea este un lucru esential. Pandemia nu a facut decat sa accentueze acest fenomen. Pentru a cumpara drepturile pentru The Tomorrow War, Amazon nu s-a jucat deloc. Lung-metrajul produs de Paramount a fost dorit de mai multe platforme de streaming si, in cele din urma a fost cumparat de Amazon pentru suma de 200 de milioane de dolari. Realizat de Chris McKay, acest proiect are toate sansele sa se bucure de un succes imens.

In rolul principal in regasim pe Chris Pratt care lupta cu toate fortele pentru a salva Umanitatea de amenintarea extraterestra. Pentru a fi mai precisi, scenariul debuteaza cu sosirea unui grup de calatori veniti din viitor. Au calatorit 30 de ani in urma pentru a preveni oamenii ca urmeaza sa izbucneasca un razboi impotriva unui adversar mai special: extraterestrii. Cu aceasta ocazie vor recruta o trupa de soldati cu care vor sa se reintoarca in viitor. Acesti recruti vor fi determinanti pentru a asigura victoria si pentru a apara viitorul Umanitatii.

Chris Patt interpreteaza rolul lui Dan, un tata de familia aflat in inima conflictului. Este insotit de un om de stiinta talentat si de tatal acesteia. Un teaser deosebit de atragator care anunta si promite un mare spectacol, chiar daca cel mai probabil filmul nu va fi lansat la cinema din cauza pandemiei cu coronavirus. Amazon a declarat ca urmeaza sa posteze filmul The Tomorrow War online incepand cu data de 2 iulie 2021. Ce putem spune este ca filmul dispune de toate mijloacele pentru a pune in scena un univers futurist.

Lasă un răspuns