Top 5 cele mai romantice filme de pe Netflix

Fie ca este vorba despre un film pe care abia acum il descoperi, fie ca este vorba dspre un film pe care il vezi a mia oara alaturi de persoana iubita, iata care sunt cele mai romantice filme de pe Netflix, de vazut in doi. In orice caz, iubirea va fi in aer mai mult ca niciodata. Asta e sigur.

To All the Boys I’Ve Loved Before. O adevarata trilogie de curand, care are o multime de fani. Personajul sau principal, Lara Jean, se afla intr-o situatie mai mult decat jenanta atunci cand cele cinci scrisori ale sale de dragoste sunt trimise destinatarilor. O comedie romantica foarte atasanta si seducatoare in acelasi timp.

The Incredible Jessica James. Un film, de cea mai bruta sinceritate care ne-o prezinta pe Jessica James, o femeie de 25 de ani, care se afla intr-un impas, atat pe plan sentimental, cat si pe plan profesional. Si in ciuda tuturor, reuseste sa aiba cea mai buna stima de sine.

The Notebook. Un clasic care nu are cum sa de demodeze. Bazat pe cartea lui Nicolas Sparks, acest film spune povestea lui Noaj si a lui Allie care traiesc la antipozi dar care se iubesc extrem de intens.

Someone Great. Un film care o prezinta pe Jenny, care trece printr-o despartire dificila si care decide sa traiasca o ultima aventura grandioasa la New York cu cele mai bune prietene ale sale.

Elisa & Marcela. Un film inspirat dintr-o poveste adevarata, care spune povestea lui Elisa si Marcela, doua femei care se indragostesc nebuneste una de alta intr-o manastire de maici. Elisa nu are de ales si de da drept barbat pentru a se casatori cu femeia ce o iubeste. Un film care spune povestea primului mariaj gay in Spania, in 1901.

Lasă un răspuns