Trei feluri stilate în care poți purta tricoul alb

Există unele zile în care te trezești și nu știi cu ce să te îmbraci? Acest lucru se întâmplă de mai multe ori pe zi? Știai că tricoul alb te poate salva din orice situație? Uneori piesele vestimentare simple, clasice, de bază din garderobă te pot ajuta să compui cele mai frumoase ținute.

Un tricou simplu alb, o pereche de blugi și cele mai trendy perechi de pantofi te pot ajuta să compui ținute foarte diferite și stilate. Iată câteva idei care să te inspire.

Alături de o pereche de blugi mom. Unele fashioniste au fost mai reticente la început, atunci când a venit vorba despre a-l purta. Dar și-au dat seama că poate sta la baza celor mai frumoase ținute casual și retro în același timp. Un tricou alb, lejer, oversize și puțin transparent arată foarte bine la o pereche de blugi mom. Pentru a accentua puțin latura lor feminină, cel mai bine ar fi să completezi ținuta cu o pereche de pantofi eleganți tip escarpen și cu o poșetuță.

Alături de o pereche de blugi skinny negri. Pantalonii sau blugii tăi skinny preferați arată foarte bine alături de un tricou simplu din jersey. Un guler în V sau un guler Claudine poate să fie cea mai bună alegere în acest caz. ținuta poate să fie cel mai bine pusă în valoare cu ajutorul accesoriilor. Dar și o pereche de sandale cu toc în nuanțe de roșu sau de roz pastelat.

Alături de o pereche de blugi evazați. Blugii evazați, mai ales cei cu un model kick flare sunt cei mai trendy în sezonul primăvară-vară 2016. Alături de un tricou cu o croială modernă sau mai sporty sunt cei mai frumoși. Bascheții albi sau o pereche de botine de vară sunt pantofii care pot completa de minune ținuta.

Lasă un răspuns