Uleiuri esențiale de calitate

Uleiurile esentiale va ofera o multime de beneficii, de aceea este o idee foarte buna sa tineti cont de acestea. Exista cinci uleiuri esentiale pe care le puteti avea in vedere, aceste uleiuri esentiale fiind utilizate in diverse scopuri.

Ele au o multime de proprietati foarte bune, de aceea pot si folosite atat pentru baoie, cat si pentru masaj sau alte circumstante. Sunt multe moduri in care puteti introduce aceste uleiuri esentiale in viata voastra de zi cu zi. Ele va vor imbunatati atat sanatatea fizica, dar si pe cea mintala.

In ziua de azi, multi oameni sunt afectati de stres, dar si de epuizare mentala si anxietate. Acesta este motivul pentru care uleiul esential de busuioc poate fi o alegere cat mai buna pentru aceste persoane. Un astfel de ulei va va ajuta sa va mentineti starea excelenta de sanatate.

Veti constata o imbunatatire a starii voastre de sanatate si veti aprecia foarte mult proprietatile oferite de busuioc. El va va ajuta la ameliorarea durerilor de cap, fiind indicat si pentru situatia in care aveti de-a face cu stresul sau cu anxietatea. Uleiul esential de busuioc este optiunea ideala si pentru migrene.

Anasonul este un alt ulei recomandat, in special in cazul balonarii. Puteti folosi acest ulei in loc de medicamente. El va fi util atat pentru gaze, car si pentru dureri abdominale. Uleiul de anason este util si pentru femeile aflate la menstruatie. Acest ulei va ameliora durerile menstruale, dar si disconfortul din aceasta perioada a lunii. Un alt ulei ce poate fi o solutie foarte buna pentru oricine este cel de eucalipt.

Uleiul de eucalipt, pus in apa clocotita este un remediu stravechi pentru decongestionarea cailor nazale. In cazul in care aveti gripa sau sunteti raciti, acest ulei este solutia cea mai buna pentru voi. El va functiona excelent chiar si in zilele noastre, de aceea il veti putea folosi. Remediul acesta se va utiliza foarte usor. Tot ce va trebui sa faceti va fi sa adaugati cateva picaturi de ulei esential de eucalipt intr-un vas cu apa clocotita. Tineti un prosop pe cap si respirati aburii care se ridica din vas, dar aveti grija sa sa nu va ardeti.

Chiar si uleiul esential din menta poate fi folosit. El va fi de ajutor pentru sanatatea voastra mintala. O baie relaxanta cu ulei esential de menta va va ajuta mult la calmarea mintii, dar si la stapanirea buna a gandurilor.

Lasă un răspuns