YOU – 3 lucruri pe care trebuie să le știi despre sezonul 3

Sezonul 3 de la serialul YOU nu va aparea inainte de a doua parte a anului 2021. Dar, pentru ca asteptarea sa fie mai usoara, iata cateva informatii despre noile episoade.

Filmarile au inceput deja. La inceputul lunii noiembrie, Netflix a anuntat inceperea filmarilor la noul sezon. Acst lucru a fost facut in mod foarte original, cu Penn Badgley purtand o masca pe care scria Hello You. Filmarile ar trebui sa continue pana in primavara anului 2021 si deocamdata nu a fost anuntata o data de difizare. Deci fanii trebuie sa aiba radare, chiar daca mai sunt dezvaluite si unele poze, pentru a da indicii cu privire la ce se va intampla in noile episoade.

15 actori si actrite se alatura noului sezon. Da, ai citit bine. 15 actori si actrite noi vor aparea in noul sezon. Chiar daca nu vor avea cu totii un rol important in serial, Joe si Love se vor intalni cu multe fete noi la periferie.

Michaela McManus va fi deci noua vecina a lui Joe. Tati Gabrielle va interpreta o bibliotecara si o mama celibatara care ascunde multe secrete, Scott Speedman va interpreta un barbat foarte misterios si periculos, un mean girl va fi interpretata de catre Shalita Grant, noul prieten al lui Joe va fi intepretata de catre Travis Van Wickle, dar vor aparea si Dylan Arnold, Shalita Grant, Shannon Chan-Kent, Christopher Sean, Ben Mehl, Chris O’Shea, Bryan Safi, Mackenzie Astin, Ayelet Zurer, Jack Fisher (care il va juca pe Joe copil) si Mauricio Lara.

Pandemia de Covid- 19 va fi integrata serialului ? Producatorul a declarat ca probabil va face referire la aceasta. Publiucl trebuie sa stie ca este vorba despre viata adevarata si trebuie sa gaseasca un sentiment de conexiune. Dar poate ca va avea doar un impact mic in noile episoade.

Lasă un răspuns